İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerle kutlandı.

Kaymakam Vekilimiz Hasan Hüsnü Türker’in, tören kapsamında makamında tebrikleri kabul etti. Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu, Emniyet Amirimiz Ferhat Gül, kurum müdürlerimiz ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, şehidimiz Ömer Şenel’in babası Cemal Şenel ve gazimiz İbrahim Öztürk, İl Genel Meclisi Üyesi Ziya Eker, kaymakamımızı makamında ziyaret etti.

Daha sonra kapalı spor salonunda devam eden program ise, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Kaymakam Vekilimiz Hasan Hüsnü Türker ve Belediye Başkanımız Altan Erdoğan’ın halkımızın ve öğrencilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Yine, program kapsamında Kaymakamımızın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından öğrencilerimiz şiirlerini seslendirdi, halk oyunları ve koro gösterileri sunuldu.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren  öğrencilerimize ise Kaymakam Vekilimiz Hasan Hüsnü Türker, Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu tarafından hediyeleri verildi.

Tören, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe mesajlarının İnönü Anadolu Lisesi öğrencilerimiz tarafından okunmasıyla sona erdi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine ilişkin haberlerimiz:

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.