İki yıl önce “Başarıyı uzaklarda aramayın”, slagonu ile yola çıkan ve sahilde tercih edilen bir Anadolu Lisesi olmayı hedefleyen ilçemizin İnönü Anadolu Lisesi başarılarını arttırmaya devam ediyor.

Bu yıl 12 mezun veren Anadolu Lisemiz 2017 ÖSYM de 11 öğrencisini üniversiteye yerleştirerek geçen yıl %89 olan yerleştirme başarısını bu yıl % 92 ye taşımıştır. 11 öğrenciden 6 öğrenci Mühendislik, mimarlık, öğretmenlik gibi 4 yıllık fakültelere , 5 öğrenci de iş alanı geniş olan iki yıllık iyi bir MYO’ya yerleşmiştir.

Okul Müdürü Recep ATAK, yaptığı açıklamada, “İlçe Kaymakamlığımızın, Belediye Başkanlığımızın, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Abanalı hayırsever vatandaşlarımızın ve velilerimizin desteği, değerli Öğretmenlerimizin özverili ve Öğrencilerimizin azimli çalışmaları ile kaliteyi artırmaya devam edeceğiz, daha büyük başarılara imza atmak için sabırsızlanıyoruz. Üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi de tebrik eder, başarılar diliyorum. Ayrıca İnönü Anadolu Lisesi öğretmen ve personeline de bu başarı tablosu için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Abana Belediyesi olarak öğrencilerimizin başarılarında büyük emekleri bulunan İnönü Anadolu Lisesi Müdürümüz Recep Atak ve eğitim kadrosunda yer alan öğretmenlerimizi kutluyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

1-Ebrar R. ÖZ: Konya Selçuk Ü. Mühendislik Fak. Elektrik Elektronik Mühendisliği

2-Neslihan KARA: Zong. Bülent Ecevit Ü. Ereğli Eğitim Fak. Sosyal Bilgiler Öğretmenliği

3- Aysu ARSLAN: İstanbul Kültür Ü. Eğitim Fak. Okul Öncesi Öğrt. Burslu

4-Dilara ÖZTÜRK: Rize Recep Tayyip ERDOĞAN Ün. Mimarlık Fak. Peyzaj Mimarlığı

5-Nurdem KÖSE:Trabzon KTÜ İktisadi İdari Bil. Fak. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri

6-Bayram AKGÜL: Nevşehir Hacı B. Veli Ü. Fen Edeb. Fak. Türk Halk Bilimi

7-Kevser EROL:Zong Bülent Ecev. Ün. Ahmet Erdoğan MYO Tıbbi Görüntüleme Tekn.

8-Kardem ÖZTÜRK: Samsun 19 Mayıs Ü. Çarşamba Ticaret Borsası MYO Bilgisayar Programcılığı

9-Şeyma Nur ÇİFTÇİ::Zong Bülent Ecev. Ün.Zong MYO Radyo TV Programcılığı

10-Alper Can SÖNMEZ:Karabük Ü. Eskipazar MYO Özel Güvenlik ve Koruma

11-Eren Kadir SIVAR:Girne Amerikan Üniv. MYO Turizm ve Otel İşletmeciliği-İngilizce-Tam Burslu)

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.