Azdavay’da gerçekleştirilen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın 3. ayak yarışlarında 17 Haziran’da kaybettiğimiz merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’ın anısına yarış etabı yapıldı.

Sporcular, zorlu parkurda başkanımız anısına yapılan yarışlarda derece elde edebilmek için kıyasıya bir mücadele sergiledi.
Azdavay Belediyesi ile Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) işbirliğiyle Suğla Yaylası’nda yapılan NTV Spor’da canlı yayınlanan yarışlarda dereceye giren Sinan Memnun, İzzet Kazdağ ve Emre Coşar’a hediyelerini Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ceylan, plaketini ise merhum başkanımızın eşi Seda Oyar verdi.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcımız Mehmet Ceylan, Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Metin Çelik ve Murat Demir, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay, Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, il ve ilçe protokol üyelerinin de katıldığı etkinlik yöre halkının yanı sıra il dışından gelen birçok mecara severin de ilgisini çekti.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.