İlçemizde 17 Haziran’da ahirete intikal eden merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’ın 40’ı dolayısıyla başkanımız için, babası Çanak Mehmet Oyar, annesi Zehra Oyar ve şehidimiz Ömer Şenel ile tüm şehitlerimiz ve ahirete intikal edenlerimiz için Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Oyar ailesi tarafından, Sahil Yeni Camisinde yapılan programa ünlü mevlithanlar İsmail Coşar-Bilal Demiryürek, Mehmet Atıcı, Furkan Tıraşçı katıldı.

Programda kaside ve ilahiler okunarak, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Kastamonu İl Müftüsü Osman Aydın, yaptığı konuşmada, okunan Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif ile yapılan duaların kabul olmasını temenni etti.

Ahirete intikal eden Başkan Oyar’a da Allah’tan rahmet dileyen Aydın, “Bugün, hocalarımızın okuduğu kasideler ve ilahiler, yaptığımız dualarla hepimiz gönlü dirildi. İnşallah, merhum başkanımız, şehitlerimiz ve ahirete intikal edenlerimizin ruhları da bunlardan haberdar olacak. Okunan Kur’an-ı Kerim’in, kaside ve ilahilerin, yapılan duaların kabul olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Allah, mekanlarını cennet eylesin.” dedi.

Programa, merhum başkanımızın ailesi ve yakınları ile AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Murat Demir, Abana Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Şehidimiz Ömer Şenel’in babası Cemal Şenel, belediye meclis üyelerimiz, kurum müdürleri, iş adamlarımızdan Remzi Gür, Gençlik ve Spor Eski Genel Müdürü ve Başbakanlık Müşaviri Yunus Akgül, AK Parti Kastamonu İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve ilçe teşkilat başkanları ve çok sayıda ilçe sakinimiz katıldı.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.