İlçemizde Ilgaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılışı dolayısıyla program düzenlendi.

Harmason mevkisinde inşa edilen eğitim kurumunun açılış törenine Kastamonu Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz başta olmak üzere, İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bozkurt Kaymakamı Murat Acar, Abana Kaymakam Vekili Hasan Hüsnü Türker, Abana Belediye Başkanı Altan Erdoğan, Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, Abana İlçe Jandarma Komutanı Erdal Aksu, Emniyet Amiri Ferhat Gül, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

İlçemizde Ilgaz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucu müdürü İbrahim Köse, törende yaptığı konuşmada, eğitim kurumlarının, 2016 yılının ekim ayında merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’ın teşvik ve önerileriyle, uzun ve yorucu bir sürecin ardından bugünlere ulaştığını vurguladı.

O günden bu yana zorlu günlerden geçerek açılış törenine ulaştıklarını ifade eden Köse, “Öncelikle rahmetli belediye başkanımız Rıdvan oyar beye Allah’tan rahmet diliyor ve çok değerli eşi Seda hanımefendinin ve bütün sevenlerinin şahsında kendisine teşekkür ediyorum. Kurumumuzun her detayı ile bire bir ilgilenen desteğini hep yanı başımızda bulduğumuz çok değerli Abana Kaymakamı Sayın HASAN HÜSNÜ TÜRKER’e, bu arsanın satın alındığı ilk günden iskanının alındığı güne kadar hatta düne kadar bize her konuda yardımcı olan Abana Belediye Başkanı Sayın ALTAN ERDOĞAN’a ve onun şahsında bu kurumun şu hale gelmesinde emeği bulunan bütün Abana Belediyesi mensubu kardeşlerime, yaklaşık kırk yıllık dostlarım gençlik ve spor eski genel müdürü ve başbakanlık müşaviri YUNUS AKGÜL beye ve kurumumuzun mali sorumlusu İLHAN ENGİN beye, Abana iş adamlarından değerli dostum HASAN ÖZLÜ beye ve Abana esnafından değerli kardeşim MUSTAFA AKMAN’a, Çatalzeytinli kardeşim VEDAT TÜRK’e ve özel eğitim ve rahbilitasyon camiasının yüz akı sayılabilecek bize her adım da her konuda sınırsız desteğini bilgisini tecrübesini esirgemeyen akay özel eğitimin kurucusu ve sahibi çok değerli dostum ALİ AKAY YÜCEBIYIK beye, özel eğitim ve rehabilitasyon fikrinin tohumlarının atıldığı ilk günden şu ana kadar 7 gün 24 saat birlikte çalıştığımız ve büyük fedakarlıklar yaparak bu kurumun bu günlere gelmesinde en önemli payın sahibi çok değerli kardeşim okulumuz müdürü EMİNE AVCI hanımefendiye, burada zikredemeyeceğim ama isimleri bizde mahfuz kalmak üzere bu kuruma bir çivi le bile olsa bir kum tanesi kadar bile olsa katkısı olan emeği geçen bütün dostlarıma kardeşlerime sayın valimin ve siz değerli dostlarımın huzurunda teşekkür ediyor, çok değerli katılımlarınız için başta sayın valime bütün protokol üyelerine ve siz değerli misafirlerime şahsım ve bütün çalışma arkadaşlarım adına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” şeklinde duygu ve düşüncelerini aktardı.

Programda, Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz, Abana Kaymakam Vekilimiz Hasan Hüsnü Türker, Abana Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, merkezin müdürü Emine Avcı Odacı da açılış töreni dolayısıyla konuşmalarını yaptı.

Daha sonra Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz tarafından merkezin açılış kurdelesi kesilerek eğitim kurumu gezildi.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.