İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy’un dün vefat eden babası emekli vali yardımcısı İsmail Atasoy (71) Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir tedavi gördüğü özel hastanede hayatını kaybeden Atasoy için Kocatepe Camisi’nde devlet töreni düzenlendi.

Atasoy’un Türk bayrağına sarılı tabutu polis memurlarının omuzlarında camiye getirildi.

Öğle namazının müteakip kılınan cenaze namazına Atasoy ailesi, İsmail Atasoy’un okul arkadaşı olan eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Türk İdareciler Derneği Genel Başkanı emekli Vali Saffet Arıkan Bedük, İçişleri Bakanlığı bürokratları, Taşköprü Kaymakamı Süleyman Yüksel, Abana Belediye Başkanı Altan Erdoğan, İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, İnebolu Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Yılmaz katıldı.

İsmail Atasoy’un cenazesi Karşıyaka Mezarlığında defnedildi. (Yeni İnebolu Gazetesi)

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.