İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, 1 gün arayla şehrimizi ziyaret ederek çeşitli programlara katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, 29 Mart Çarşamba günü Kastamonu’ya geldi.

İlk olarak Tosya ilçesini ziyaret eden bakanımız, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen DSİ Tesisleri Temel Atma ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifika Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Daha sonra Kastamonu’ya geçen bakanımız, valilik ve belediye ziyaretlerinin ardından Kuzeykent Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen ikinci bir programa katıldı.

Bakanımız, yaptığı konuşmada, Abana’yı da unutmadı ve ilçemize bir bal ormanı ile Otomatik Meteoroloji Gözlem İstasyonu kurulacağını müjdesini verdi.

Sayın bakanımızın programına Belediye Başkan Vekilimiz Altan Erdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Oğuz da katıldı.

-Süleyman Soylu

İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu da 31 Mart Cuma günü Kastamonu’ya geldi.

Kuzeykentteki Belediye Konferans Salonunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlara seslenen bakanımızın programına Belediye Başkan Vekilimiz Altan Erdoğan, İl Genel Meclisi Üyesi Ziya Eker, AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Namık Çay da katıldı.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.