AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Murat Demir, ilçemizi ziyaret etti.

Milletvekilimiz Murat Demir, Abana temaslarına Tatilya Otelde merkez, mahalle ve köy muhtarlarımızla toplantı yaparak başladı.

Belediye Başkan Vekilimiz Altan Erdoğan, Başkan Yardımcımız Ramazan Akçınar, Meclis Üyelerimiz Serkan Kırık ve Şükrü Çaylak, AK Parti İlçe Başkanı Ali Oğuz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Kırık tarafından karşılanan vekilimiz, muhtarlara hitap etti.

Konuşmasına, Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’a acil şifalar dileyerek başlayan vekilimiz, “Rıdvan başkan benim 20 yıllık dostum. Bugün, burada onsuz bir toplantı yapmanın üzüntüsü içerisindeyim. Kendisinin sağlık durumu inşallah iyi olacak ve yeniden bizlerle beraber olacak. Kendisine acil şifalar diliyorum.” dedi.

Daha sonra KÖYDES ödeneklerinin büyük ölçüde artırıldığının müjdesini veren vekilimiz, Abana’da köylerin her konuda bir eksiklik yaşamayacağını, ne çalışma gerekiyorsa onun yapılacağını vurguladı.

Muhtarlarımızın taleplerini de dinleyen vekilimiz, daha sonra 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasına değindi.

Milletvekili Murat Demir, “Bugün, terör örgütleri birleşmiş hep birlikte ‘hayır’ kampanyası yürütüyor.” dedi.

Halk oylaması süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Demir, 16 Nisan tarihi yaklaştıkça batılı ülkelerin rahatsızlığının arttığını söyledi.

Türk bakanlarına ve milletvekillerine yönelik engellemelerin bunu gözler önüne serdiğini anlatan Demir, şöyle konuştu:”Avrupa ülkelerinde, ülkemizin bakanlarına ve milletvekillerine yapılan engellemelerin ne boyuta ulaştığını gördük. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak, bu süreci komisyonlardan, Meclis’ten geçirdik ve milletimizin önüne getirdik. ‘Evet’ ya da ‘hayır’ konusunda son kararı milletimiz verecek, onlar ne diyeceklerini çok iyi biliyorlar. Peki, Avrupa’nın neyine? Bu sorunsa Türkiye’nin sorunu. Yani bizim sorunumuz, kendi içimizde sorunları biz çözeceğiz. Size ne oluyor? Demokrasiden, insan haklarından özgürlükten bahsederek kendilerini dünyaya bu şekilde gösteren batılı ülkelerin iç yüzü 16 Nisan’a yaklaştıkça ortaya çıkmaktadır.”

Türkiye üzerinde oynanan oyunları hep birlikte görüp, izlediklerini dile getiren Demir, “15 Temmuz sürecini yaşadık, meydanlarda demokrasi nöbetleri tuttuk. Ailemizden, akrabalarımızdan, yakınlarımızdan şehitlerimiz, gazilerimiz ve yaralılarımız oldu. İşte bu hain kalkışma da bu şer odaklarının senaryolarından biriydi. Neye evet, neye hayır dediğimiz noktasında kimin ne dediğine iyi bakmamız lazım. Bugün, terör örgütleri birleşmiş hep birlikte ‘hayır’ kampanyası yürütüyor. Kimin bu süreci istemediğine bakarsak vereceğimiz karar net. ‘Hayır’ın gidiş noktasına bakalım. Milli duyguları üst safhada, bütün dünyadan üstün bir milletiz. Türk milliyetçisiyiz. İşte tüm duygusal güçlerimizi ortaya çıkarıp, 16 Nisan’da “evet” deyip gerekeni yapalım.” ifadelerini kullandı.

Abana’da balıkçı barınağının ağız kısmındaki kum sorununa da değinen vekilimiz, tarak gemisinin birkaç hafta içerisinde Abana’da olacağını, bu konudaki mağduriyetin giderileceğini ifade etti.

Toplantının ardından vekilimiz MHP İlçe Başkanı Hasan Özlü’yü iş yerinde ziyaret edip görüşmede bulundu.

Akabinde, Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin davetini geri çevirmeyerek öğrencievine misafir olan vekilimiz, öğrencilerimizle halk oylaması süreciyle ilgili sohbet etti, merak edilen soruları cevaplandırdı.

Yüksekokulu da ziyaret eden vekilimiz, daha sonra Kaymakamımız Hasan Hüsnü Türker’i, ardından Abana İlçe Hastanesini ziyaret etti.

Vekilimiz, ziyaretlerinde fiziki açıdan daha uygun ve modern bir hastane yapılması için gereken sürecin başlatılacağının müjdesini verdi.

Kent Ormanındaki yatırımları da yerinde inceleyen vekilimiz, tesisin manzarasına hayran kaldığını, böyle bir manzaranın mutlaka yerinde görülmesi gerektiğini vurguladı.

Daha sonra AK Parti İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen vekilimiz, Abana’ya güvendiğini, 16 Nisan’da sandıktan güçlü bir şekilde evet çıkacağına inandığını ifade etti.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.