Merhum belediye başkanımız Rıdvan Oyar ile AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz’un 2014 yılı yerel seçim bülteninde Abana kamuoyuna Abana’nın geleceği için “en büyük proje” şeklinde duyurduğu “Sahil Tahkimatı Projesi” için ihale aşamasına gelindi.

Başkanımızın vefatından sonra Belediye Başkanımız Altan Erdoğan ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Oğuz’un takibini sürdürdüğü “Sahil Tahkimatı Projesi”nin ilgili bakanlığımızca önümüzdeki günlerde ihaleye çıkarılması hedefleniyor.

Proje çerçevesinde, Harmason mevkisindeki Oyarlar sitesinden itibaren Şehit Ömer Şenel Balıkçı Barınağına kadar aralıklarla batık mendirekler inşa edilecek.

Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, projenin ihale aşamasına gelmesinin heyecanını yaşadıklarını vurguladı.

Yaklaşık 40 milyon lira yatırım bedeli olan projenin Abana’nın tarihinde tek kalemde alacağı en büyük devlet yatırımı olduğuna dikkati çeken Başkanımız, projenin ilk girişimlerinden bu yana ilgili kurumlar tarafından önemli çalışmaların yürütüldüğünü ve şu an ki sürece ulaşıldığını ifade etti.

Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Erol Çıtak’a, Bolu Ulaştırma Bölge Müdürü Erdem Öncebe’ye, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Halil Uluay ve projeyi seçim bültenimize alarak her platformda projenin önemine vurgu yapan AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz’a ve ilçe teşkilatına, emeği geçen tüm kurumlarımıza şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum. ” diye konuştu.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.