İlçemizde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünce, Bolu Ulaştırma 13. Bölge Müdürlüğümüzün kontrolünde yapılacak olan “Sahil Tahkimatı Projesi”nin inşaat çalışmaları öncesi şantiye kurulumu ve diğer teknik detaylar için incelemelerde bulunuldu.

Bolu 13. Ulaştırma Bölge Müdür Vekili Erdem Öncebe, projenin uygulamasını gerçekleştirecek Zihni Üstünoğlu İnşaat firmasının yetkilileri Engin Üstün ve Cenker Üstün, Belediye Başkanımız Altan Erdoğan’ı makamında ziyaret etti.

Burada, proje üzerinde incemelerde bulunularak şantiye kurulumu ve uygulama sürecine ilişkin görüşmeler sağlandı.

Daha sonra, Oyarlar sitesi mevkisi ve balıkçı barınağı arasında incelemelerde bulunuldu.

Mart ayı içerisinde şantiye sahasının kurulması, nisan itibarıyla da yatay-batık mendirek uygulamalarına başlanması hedefleniyor.

700 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan proje ile 11 tanesi Harmason tarafına, 9 tanesi ilçe merkezi istikametine yatay-batık mendirekler yapılacak.

İncemelerin ardından projenin ilçemize kazandırılmasında büyük emek ve destekleri bulunan merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar ile Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel’in kabri başında dua edildi.

Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, “Bu dev projenin ilçemize kazandırılması noktasında büyük destekleri bulunan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Erol Çıtak’a, Bolu Ulaştırma Bölge Müdürü Erdem Öncebe’ye, projenin yatırım programına alınmasında ve takibinde büyük emek ve destekleri bulunan merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar’a, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ile bir önceki İl Başkanı Halil Uluay’a, projeyi seçim bültenimize alarak her platformda projenin önemine vurgu yapan bir önceki AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz’a ve ilçe teşkilatına, emeği geçen tüm kurumlarımıza şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum.”diye konuştu.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.