İlçemiz Şehit Ömer Şenel Balıkçı Barınağı’nın ağız kısmında kum tarama çalışmaları yürütüldü.

Girişimler neticesinde, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Samsun Denizdibi Tarama Başmühendisliği filosuna ait dökü ve tarak gemileri, barınağın ağız kısmında çalıştı.

Balıkçılarımızın giriş ve çıkışlarını kısıtlayan, yaklaşan sezon öncesi risk oluşturan sığ bölge ilgili ekiplerin çalışmalarıyla genişletildi.

Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, çalışmalar neticesinde barınağın giriş ve çıkışlarında tehlike arz eden kumların taranarak açıkta bir noktaya dökü gemisi ile döküldüğünü söyledi.

Başkanımız, çalışmaların yapılmasında büyük katkı ve destekleri olan Valimiz Yaşar Karadeniz’e, AK Parti Kastamonu Milletvekillerimiz Hakkı Köylü, Metin Çelik ve Murat Demir’e, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’mıza ve Samsun Bölge Müdürlüğü’ne teşekkürlerini sundu.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.