Türk Dünyası 2018 Kültür Başkenti Kastamonu” programı açılış töreni Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yapılan etkinliğe, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov, milletvekilleri ve 18 ülkenin büyükelçileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Abana Belediye Başkanımız Altan Erdoğan ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş’ın da katıldığı etkinlikte, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanımız Numan Kurtulmuş, Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’un konuşmalarının ardından hediye takdimi yapıldı, Türk Dünyası Halk Dansları Topluluklarının gösterileri sunuldu.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.