Belediye Başkan Vekilimiz Altan Erdoğan, Türk polis teşkilatının kuruluşunun 172. yıl dönümü dolayısıyla ilçe emniyetini ziyaret etti.

Emniyet Amiri Ferhat Gül tarafından karşılanan Erdoğan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk polis teşkilatının, kamusal düzenin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması için özveriyle çalıştığını dile getirdi.

Polislik mesleğinin zorluğuna değinen Erdoğan, “172 yıldır, yurdumuzun her köşesinde büyük bir özveriyle çalışan polislerimize çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyoruz. Allah hepsinin yardımcısı olsun.” dedi.

Emniyet Amiri Gül de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyet dile getirdi.

Ziyarette, İnönü Anadolu Lisesi Müdürü Recep Atak, AK Parti İlçe Başkanı Ali Oğuz, Esnaf Odası Başkanı Cemal Güneysu, İnönü Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Yavuz Yüksel de yer aldı.

Henüz hiçbir yorum yok.

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlenmiştir.