15 Temmuz gecesi Abana meydanındaydık

Demokrasi ve milli birliğimizin hedef alındığı darbe girişiminin 5. yıl dönümünde, 15 Temmuz akşamında Abana meydanında bir araya geldik.

Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında günün önemini anlatan sinevizyon gösterimi yapılarak Kur'an-ı Kerim okundu, konuşmalar yapıldı.

Akabinde ise 15 Temmuz Sergisi gezildi.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayın programı da anlık olarak led ekrandan tören alanına yansıtıldı.

Belediyemiz tarafından program çerçevesinde dondurma ve çorba ikramında bulunuldu.

Milli iradeye kast eden FETÖ’cü hainlere karşı, 15 Temmuz 2016’da olduğu gibi dün gece de tek yürek olduğumuzu Abana meydanında gösterdik.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı saat 00.13'te camilerimizden selaların okunmasıyla son buldu.

Programa Kaymakamımız Tuğçe Yılmaz, Belediye Başkanımız Yunus Akgül, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu, Emniyet Amirimiz Ahmet Talha Özder, Belediye Meclis Üyelerimiz Feridun Yıldız ve Hayriye Gül, kurum müdürleri, Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel'in ailesi, 15 Temmuz gazilerimizden Sinan Öztürk, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, MHP Abana İlçe Başkanı Hasan Özlü, İl Genel Meclisi Üyemiz Celal Şen ile çok sayıda ilçe sakinimiz ve misafirimiz katıldı.

19.07.2021