2022-2023 Av Sezonu hayırlı ve bereketli olsun

Belediye Başkanımız Yunus Akgül, AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz ile birlikte Bozkurt İlişi köyü balıkçı barınağında gerçekleştirilen 2022-2023 Balık Avı Sezonunun Açılışı programına katıldı.

Vali Yardımcımız Mustafa Taş, Bozkurt Kaymakamımız Murat Atıcı ve Kaymakamımız Salih Ağar, kurum müdürler ve davetlilerin katılımlarıyla düzenlenen etkinlikte yapılan konuşmaların ardından Bozkurt Müftüsü Selim Demir tarafından dua yapılarak kurban kesildi.

Programda olta balıkçıları tarafından tutulan palamut balıkları balıkçılar tarafından pişirilerek etkinliğe katılanlara ikram edildi.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül, tüm balıkçılarımıza yeni sezonun hayırlı ve bereketli olmasını diledi, “Vira Bismillah” diyerek denizle buluşan tüm balıkçılarımıza kazasız belasız bir sezon temennisinde bulundu.

01.09.2022