Abana Gençlik Derneğinden tanışma ve tanıtım kahvaltısı

İlçemiz gençlerinden Ebubekir Meşe’nin başkanlığında kurulan Abana Gençlik Derneği, düzenlediği kahvaltı programıyla faaliyetine başladı.

Belediyemiz sosyal tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltıya Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan ve Belediye Başkanımız Yunus Akgül ile çok sayıda davetli ve gencimiz katıldı.

Dernek Başkanı Ebubekir Meşe, yaptığı açıklamada, Abana gençlerinin sosyal, kültürel ve sportif alanda birçok faaliyetle ön plana çıkmasını sağlayacaklarını söyledi.

Abana’da ilk gençlik oluşumunun somut adımını attıklarını vurgulayan Meşe, “Derneğimizi tamamen genç arkadaşlarımız, kardeşlerimiz için açtık. Biz temellerimizi bu derneği kurarak attık. Abana’da gençler için kalıcı işler yapmaya ve bunları teşvik etmeye talip olduk. Büyüklerimizden istediğimiz bizleri bilmesi, bizlere destek olması. İnanıyoruz ki derneğimiz faaliyetleriyle Abana daha da ileriye gidecek.” dedi.

Meşe, Abana’da gençlerin daha aktif olacağına dikkati çekerek, “Geziler düzenleyeceğiz, tiyatro ve müzik festivalleri organize edeceğiz, can dostlarımız sokak hayvanları için farkındalık oluşturup sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçireceğiz. Kariyer günleri ve üniversite tanıtımlarıyla öğrenci kardeşlerimize yol göstereceğiz. Hepsi ve daha fazlası inşallah hayata geçecek.” şeklinde konuştu.

Kaymakamımız ve belediye başkanımız da programda birer konuşma yaparak, gençlerimizin yanında olacaklarını vurguladı ve derneğe çalışmalarında başarılar diledi.

Dernek üyeliği ve detaylı bilgi için: Ebubekir Meşe - 05462960029

18.11.2019