Abana temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz belli oldu

İlçemizin kültür ve turizm açısından tanıtılması, öğrencilerimizin ilçemizi benimsemesi amacıyla 15 Ekim/15 Aralık tarihleri arasında Belediye olarak düzenlediğimiz Abana temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizin isimleri belli oldu.

Belediye Başkan Yardımcımız Yılmaz Sözgen, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Yeğin, Kültür Sosyal İşler Müdürü Şengül Yaşar, Yazı İşleri Müdürü İlhan Şengör, İnönü Anadolu Lisesi Müdürü Recep Atak, Resim Öğretmeni Arzu Şensoy, Edebiyat Öğretmeni Fatih Altuğ İlhan ve Türkçe Öğretmeni İbrahim Sürücü’den oluşan değerlendirme komisyonu öğrencilerimizin eserlerini değerlendirdi.

Resim, şiir ve kompozisyon dalında yaklaşık 100’e yakın eserin incelenmesi sonucunda;

Kompozisyon dalında:

1. Esma Özdemir

2. Bahadır Hamza Turan

3. Şevval Sakallıoğlu

Resim dalında;

1. Ceren Türker

2. Nehir Şensoy

2. Rabia Irmak Kalafat

3. Begüm Kaya

Şiir dalında ise;

1. Asya Nisa Yiğitsoy

2. Sinem Çelebioğlu

3. Yunus Emre Çanakçıoğlu dereceye giren öğrencilerimiz oldu.

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, katılımlarından dolayı da tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

04.01.2021