Abana'da Dünya Yürüyüş Günü etkinliği

İlçemizde devlet hastanesinin organizasyonuyla "Dünya Yürüyüş Günü" kapsamında program düzenlendi.

Program kapsamında Belediye Başkan Vekilimiz Feridun Yıldız, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu, kurum müdürleri, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, ilçe sakinlerimiz ve öğrenciler ile sağlık personeli sahil boyunca yürüyüş yaptı.

Cumhuriyet Meydanından başlayan yürüyüş, yine bu alanda son buldu.

Hastane Müdürü Uğur Yiğitsoy, yaptığı açıklamada, her yıl "Dünya Yürüyüş Günü"nü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.

Yürüyüşün sağlık açısından önemine dikkati çekmek için sahilde yürüyüş yaptıklarını anlatan Yiğitsoy, "Sağlıklı bir vücut için spor, spor için de yürüyüş olmazsa olmazımız. Yürüyüşün önemini anlatmak ve vatandaşlarımızı spora teşvik etmek amacıyla yürüdük. İnşallah, bunun devamı için üzerimize düşen konularda öncelik yapmaya devam edeceğiz. Tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

03.10.2019