Abana’nın yol sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz

Belediyemiz, bünyesine eklediği kombi asfalt kaplama aracı ile ilçemizin bakım isteyen yollarını iyileştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, geçtiğimiz Cuma günü sabah saatleri ile başlattığımız çalışmalarla Konakören (Toza) Mahallesinde Azime Gülseven Sokak, Kartal Sokak ve Nevzat Aktan Sokağı ile Bülent Ecevit Caddesi (Hamza mevki yolu) asfaltla buluştu.

Bağlık Mahallesinde ise 33 Numaralı Sokak, Zeki Abana Sokak (70 metrelik bir kısım) ile Vedat Gürsoy Sokak’ta stabilize olan yol güzergahları asfalt ile kaplandı.

Liman mevkisinde Abana konakları yolu, Yücel Türben Caddesi’nde ara yol güzergahları ile sanayi bölgesinde Macar semtine çıkan yolun bir beton başlangıcına kadar asfaltlanarak yol sorunu çözüme kavuşturuldu.

Çalışmaları, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş ve Konakören Mahallesi Muhtarı Sedat Yangöz ile yerinde takip eden Belediye Başkanımız Yunus Akgül, Abana’nın yol sorununun tamamı çözülene kadar çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, “Seçim döneminde yol üzerine verdiğimiz sözlerin hepsini yerine getireceğiz ve ilçemizin bu konudaki sıkıntılarını bir bir çözüme kavuşturacağız. Bu çalışmalarımızı planlı ve programlı bir şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

15.09.2020