Başkanımız afet sonrası restoresi tamamlanan İlişi camisinin açılışına katıldı

Belediye Başkanımız Yunus Akgül, 11 Ağustos 2021’deki sel felaketinde büyük hasar gören ve Gaziosmanpaşa Belediyesi himayelerinde restore çalışmaları yürütülen İlişi/Yalı Camisi için gerçekleştirilen açılış törenine katıldı.

Kastamonu Valimiz Avni Çakır, İl Jandarma Komutanımız Albay Mücahit Avkıran, Bozkurt Kaymakamımız Murat Atıcı, Abana Kaymakamımız Salih Ağar’ın yanı sıra caminin onarımını üstlenen Gaziosmapaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi Hemşehrimiz Mehmet Umur, Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı ve Kastamonu Kalkınma Vakfı Başkan Vekili hemşehrimiz Remzi Gür, Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanı hemşehrimiz Fatih Aydemir, AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz, AK Parti Bozkurt İlçe Başkanı Murat Gürsoy, AK Parti İnebolu İlçe Başkanı Mehmet Ali Kömürcü ile çok sayıda davetli açılış programında yer aldı.

26.06.2022