Başkanımız din görevlilerimizle yemek programında bir araya geldi

Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve İlçe Müftümüz Celal Toktaş, ilçe merkezi, mahalle ve köylerimizdeki camilerde görev yapan din görevlilerimiz için düzenlenen yemek programına katıldı.

Başkan Yardımcımız Yılmaz Sözgen, Emniyet Amirimiz Ahmet Talha Özder, Orman İşletme Şefimiz Aydoğan Yaman’ın da katıldığı programda konuşan Başkanımız, kendisinin de imam hatipli olmanın zor olduğu bir süreçte imam hatip lisesinden mezun olmanın gururunu hayatı boyunca taşıdığını vurguladı.

Bu buluşmayı daha önce yapmak istediğini ancak pandemi sürecinde bir araya gelemediklerini ifade eden Başkanımız, “Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelebildik. Sizlerle konuşmak, istişare yapmak hep aklımızdaydı ancak malum içinde bulunduğumuz süreçten dolayı bugüne nasip oldu. Belediye olarak, üzerimize düşen her konuda sizlerin yanında olduğumu bilmenizi isterim.” ifadelerini kullandı.

Müftümüz Celal Toktaş da davetlerinden dolayı başkanımıza teşekkürlerini iletti.

04.03.2021