Başkanımız Ormancılık Günü ve Orman Haftası kapsamında düzenlenen programa katıldı

✅Belediye Başkanımız Yunus Akgül, Kaymakamımız Salih Ağar ile birlikte Abana Orman İşletme Şefliği tarafından “21 Mart Ormancılık Günü ve Orman Haftası” kapsamında Sabahat-Mesut Yılmaz MYO’da düzenlenen programa katıldı.

✅Programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar ile sinevizyon gösterimi yapıldı.

✅Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize Kaymakamımız Salih Ağar, Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve Bozkurt Orman İşletme Müdürü Mehmet Aktaş tarafından ödülleri takdim edildi.

✅Programa, Kaymakamımız ve Başkamızın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Ömer Sadık Uğur, kurum müdürlerimiz, muhtarlarımız ve öğrencilerimiz katıldı.

24.03.2022
Kamuoyuna duyuru