Başkanlık makamı minik öğrencilerimize emanet

Belediye Başkanımız Yunus Akgül, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Belediye Başkanlığı” makamını 1/A sınıfı öğrencileri Ayşe Sare Şengül ile Celal Kaan Efe'ye devretti.

Sınıf öğretmeni Hasan Karakoç ve velileri eşliğinde belediyemizi ziyaret eden öğrencilerimiz, Belediye Başkanımız Yunus Akgül tarafından karşılandı ve daha sonra başkanlık makamına geçti.

Makam koltuğunu sırayla Başkanımızdan devralan öğrencilerimiz, başkanımıza sorular yönlendirdi, yapılmasını istedikleri çalışmaları iletti.

Ziyaretin ardından öğrencilerimizle günün anısına fotoğraf çektiren ve hediyelerini takdim eden Başkanımız, öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ederek, eğitim, öğretim hayatlarında başarılar diledi.

23.04.2022
Kamuoyuna duyuru