Belediyemizin “WhatsApp” ihbar hattı açıldı

Belediyemiz, hizmet kalitesinin artırılması ve vatandaşlarımıza daha hızlı bir şekilde hizmet ulaştırılabilmesi amacıyla WhatsApp ihbar hattını erişime açtı.

Vatandaşlarımız, hafta içi ve hafta sonu (08.30-17.30) mesai saatleri içerisinde 0 543 564 37 37 numaralı telefon hattını kullanarak WhatsApp aracılığıyla istek, talep ve şikâyetlerini fotoğraf ve video görselleriyle birlikte anında belediyemize iletebilecek.

Tarafımıza ulaşan mesajlar değerlendirme işleminin ardından konusuna göre ilgili birimlerimize aktarılarak mesajı atan vatandaşımıza dönüş sağlanacak.

Vatandaş ve hizmet odaklı hizmeti her zaman ön planda tutan belediyemiz, bu konuda çağımızın gereksinimlerini takip ederek uygulamaya, hizmet standardını yükseltmeye devam edecek.

Kurumsal internet sitemiz www.abana.bel.tr adresimizdeki WhatsApp ikonuna basmanız halinde otomatik olarak ihbar hattımızın mesaj ekranına erişim sağlayabilirsiniz.

Mail yoluyla ise abana@abana.bel.tr adresimizden bizlere istek, talep ve şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

17.03.2020