Biz Birlikte Abana’yız kampanyasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız

Belediyemiz, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın pazar alışverişlerinin karşılanması için “Biz Birlikte Abanayız” kampanyası başlattı.

Proje kapsamında, belediyemiz tarafından hazırlanan stantta hayırsever vatandaşlarımızın alacağı meyve ve sebzeler buradan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak.

Böylece belediye ve hayırsever desteğiyle vatandaşlarımız ihtiyacı olan ürünleri ücretsiz bir şekilde alabilecek.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül, her hafta Çarşamba günü kurulan halk pazarında standın belediye ekiplerince kurulacağını söyledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aile ekonomisine bir nebze olsun katkı sağlamak istediklerini amaçladıkları anlatan başkanımız, “Hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle her hafta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşarak onlara bir nebze olsun umut olacağımıza inanıyoruz. Biz birlikte Abana’yız diyoruz ve hayırsever vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz.” Ifadelerini kullandı.

21.05.2020