Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ahirete irtihalinin yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

İlk program ilçemiz merkezindeki Atatürk anıtında yapıldı. Burada kaymakamlık ve belediye çelenklerinin sunulmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşımız okundu ve bayraklar yarıya indirildi.

Daha sonra Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulunda devam eden programda Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencilerimiz tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

10 Kasım dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan ve Belediye Başkan Vekilimiz Hayriye Gül tarafından verildi.

11.11.2019
Meteorolojik uyarı