Canlı yayın kameramız faaliyete geçirildi

Evde canınız mı sıkıldı? memleketinizi mi özlediniz?
-Abana artık bir tık yakınınızda!

Belediyemiz, kurumsal internet sitesi üzerinden canlı yayın kamerasını faaliyete geçirdi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerinde kalan vatandaşlarımız ve memleket hasreti çekenler, 7/24 erişim sağlayabilecekleri yayın ile hareketli kamera vasıtasıyla ilçe merkezimizi kesintisiz izleyebilecek.

Canlı Yayına, bilgisayarın yanı sıra cep telefonu, tablet gibi cihazlardan herhangi bir yazılım ve uygulama olmaksızın rahatlıkla erişim sağlanıyor.

Önümüzdeki günlerde kamera sayısına yapacağımız ilave ile ikinci bir görüş açısını sizlere sunacağız.

Canlı yayın hizmetimize www.abana.bel.tr sitemiz üzerinde ana sayfadaki “canlı yayın” butonuna basarak erişim sağlayabilirsiniz.

Evinizde sağlık ve huzur içerisinde oturun, Abana’dan ayrı kalmayın. Biz sizler için dışarıdayız, sizler için buradayız. Sağlıcakla kalın.

Not: Sistem test yayınında olduğu için görüntüde takılma yaşanabilir. Bu durumda eksiklikler tespit ederek düzeltilmesi noktasında gereken çalışmalar yapılacaktır.

28.03.2020