Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anıyoruz

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ahirete irtihalinin 82'nci yıl dönümü dolayısıyla ilçemizde tören düzenlendi.

Atatürk anıtında gerçekleştirilen törende Kaymakamlık çelenginin Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan, başkanlığımızın çelenginin ise Başkan Vekilimiz Feridun Yıldız'ın sunmasının ardından saatler 09.05'i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı'mız okundu.

Buradaki törenin sona ermesiyle program Kastamonu Üniversitesi Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu'nda devam etti.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından öğrencilerimiz tarafından şiirler okundu, sinevizyon gösteriminin ardından ödül töreni ile anma programları tamamlandı.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan, Belediye Başkan Vekilimiz Feridun Yıldız, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu tarafından verildi.

10.11.2020