Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi

Belediyemiz tarafından ilçemizin kültür ve turizm açısından tanıtılması, öğrencilerimizin ilçemizi benimsemesi amacıyla düzenlenen “Abana” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri takdim edildi.

Atatürk İlk ve Ortaokulu ile İnönü Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programla öğrencilerimizle bir araya Belediye Başkanımız Yunus Akgül, öğrencilerimizin hediyelerini verdi.

Öğrencilerimizi tebrik eden Başkanımız, yarışmalara katılımlarından dolayı da teşekkürlerini iletti.

Benzer etkinliklerin çoğaltılması noktasında her zaman katkı vermeye hazır olduğunu vurgulayan Başkanımız, “Uzun bir süredir koronavirüs salgını nedeniyle okullarından ayrı kalan öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu sağlayan etkinliklerle desteklenmesi noktasında belediye olarak üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız. Yarışmaya katılan, dereceye giren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ödül törenine, öğrencilerimizin velileri ile İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Yeğin, Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürü Şengül Yaşar, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz de katıldı.

Resim, şiir ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrencilerimiz:

Kompozisyon dalında:

1. Esma Özdemir