Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'i Abana'da ağırladık

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ilçemizi ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş tarafından karşılanan Başkan Köken ve beraberindeki heyet, Has Bahçe’de yapılan çay sohbetinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek selamlaştı, sohbet etti.

Ziyaret çerçevesinde Başkan Köken’e Belediye Başkanımız Yunus Akgül tarafından ilçemizde yapılan ve yapılması planlanan projeler halkında bilgi verildi.

Başkan Köken, misafirperverliğinden dolayı Başkanımız Yunus Akgül’e teşekkür ederek çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi, ziyaretin anısına hediye takdiminde bulundu.

Programa Belediye Meclis Üyelerimiz Hayriye Gül ve Kazım Başar, bir önceki dönem Belediye Başkanımız Altan Erdoğan, İl Genel Meclisi Üyemiz Celal Şen, AK Parti Abana İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu, AK Parti Abana Kadın Kolları Yönetim Kurulu, MHP Abana İlçe Başkanı Hasan Özlü ile muhtarlarımız da katıldı.

Ziyaretlerinden dolayı sayın başkanımıza ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

09.08.2021