Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu Abana’da ağırladık

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Belediye Başkanımız Yunus Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Kastamonu Valimiz Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ve ekibiyle birlikte ilçemize gelen Bakanımız, burada Başkanımız Yunus Akgül, Kaymakamımız Tuğçe Yılmaz, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Neslihan Kaya, Abana Kadın Kolları İlçe Başkanı Hayriye Gül, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Kaya ile ilçe sakinlerimiz tarafından karşılandı.

Vatandaşlarımızı selamladıktan sonra makama geçen Bakanımıza, Başkanımız tarafından ilçemizde yapılan yatırımlar ve hedeflenen projeler hakkında bilgiler verildi.

Başkanımız, Abana’ya göstermiş olduğu yakın ilgi ve yatırım desteğinden dolayı Bakanımıza teşekkür ederek ziyaretinin anısına hediye takdim etti.

Makam ziyaretinin ardından Bakanımız ve beraberindeki heyet yaklaşık 3 milyon liralık spor yatırımı olan kapalı halı saha yatırımı ve sentetik yüzey ile zemin yenilemesi yapılan şehir stadyumunda antrenman yapan Abana Gençler Birliği Spor Kulübü’nün altyapı takımlarını izledi, tesislerde incelemelerde bulundu.

Başkanımıza çalışmalarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini ileten Bakanımız, bundan sonraki süreçte de yapılacak olan spor yatırımlarında ilçemize destek vermeye devam edeceklerinin sözünü verdi.

Sayın bakanımıza ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

08.06.2021