İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu belediyemizde ağırladık

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Belediye Başkanımız Yunus Akgül’ü makamında ziyaret etti.

Beraberinde Kastamonu Valimiz Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, il protokolü ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü’nün eşlik ettiği sayın bakanımız, Abana’da Belediye Başkanımız Yunus Akgül, Kaymakamımız Salih Ağar ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Ali Oğuz ile İl Genel Meclisi Üyesi Celal Şen tarafından karşılandı.

Meydandaki gençlerimizi ve vatandaşlarımızı selamlayan bakanımız, daha sonra başkanlık makamına geçti.

Burada Belediye Başkanımız Yunus Akgül tarafından Bakanımız Süleyman Soylu’ya yaşadığımız afetin ardından yapılan çalışmalar ve atılan adımlar hakkında bilgi verildi.

AFAD Başkanı Yunus Sezer’in de yer aldığı ziyarette Başkanımız, afet sonrası yaraların hızla sarılması noktasındaki büyük katkı ve desteklerinden dolayı bakanımıza teşekkürlerini iletti.

Ziyarette, sahil tahkimatı ve hastane projeleri de Başkanımız tarafından gündeme getirilirken Bakanımız Süleyman Soylu bu önemli yatırımların bir an önce tamamlanarak Abana’ya kazandırılması noktasında konuların yakın takipçisi olacağını ifade etti.

Ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla birlikte son buldu ve bakanımız ilçemiz meydanından yolcu edildi.

24.04.2022
Kamuoyuna duyuru