İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladık

İlçemizde 24 Kasım Öğretmenler Günü gerçekleştirilen programla kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla devam etti.

Daha sonra Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu'nda devam eden program kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin konuşma ve şiirler okundu, şarkılar seslendirildi ve video gösterimi yapıldı.

Programda görevlerinde bir yılını dolduran öğretmenlerimiz için yemin töreni gerçekleştirildi.

24 Kasım temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri ise Kaymakamımız Tuğçe Yılmaz, Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve İlçe Jandarma Komutan Vekilimiz Teğmen Coşkun Özdemir tarafından takdim edildi.

Program kapsamında resim sergisi gezildi.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına öğretmenlerimize hediye takdim etti.

25.11.2021