İstiklal Yolu Sürüşü öncesi kamp organizasyonuna ev sahipliği yaptık

9 Haziran İnebolu Şeref ve Kahramanlık Günü'nün 101. yılı dolayısıyla Riders Motosiklet Kulübü Derneği'nin organizasyonuyla ikincisi gerçekleştirilen "İnebolu'dan Ankara'ya İstiklal Yolu Sürüşü" öncesi Abana kamp organizasyonuna ev sahipliği yaptı.

Belediyemiz ve Abana Turizm Derneği’nin destek verdiği etkinlik kapsamında farklı il ve bölgelerden 60’ın üzerinde motorcu ilçemize geldi.

Belediyemizin işletmecisi olduğu Yeşilyuva Tabiat Parkı’nda ağırlanan ziyaretçilerimize burada ikramlarda bulunuldu.

Bir günlük kampın ardından ilçe merkezimizi ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektiren motorcularımızı İnebolu'dan Ankara'ya 340 kilometrelik İstiklal Sürüşü'nün başlangıcı için yolcu ettik.

37 Riders Motosiklet Kulübü Derneği Başkanı Başkanı Fatih Peker, organize ettikleri anlamlı etkinliğin İstiklal Yolu ve bölgenin tanıtımlarına ciddi katkılar sağlayacağını ifade etti.

İki yıldır Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Yunus Akgül ile Turizm Derneği’nin

organizasyonlarına önemli katkılar verdiğini anlatan Peker, “Hem başkanımıza hem Turizm Derneği’mize organizasyonumuzun önemli bir parçası oldukları için teşekkür ediyoruz. Misafirperver Abana halkına da ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

11.06.2022