Karla mücadelemiz etkili bir şekilde sürdürülüyor

İlçemizde günlerdir etkili bir şekilde devam eden kar yağışı ile mücadelemiz devam ediyor.

Belediyemizin ve girişimlerimizin neticesinde devletimizin tüm imkanlarının seferber edildiği karla mücadele çalışmalarında bir rotatif, bir kepçe, iki kato, iki greyder ile hem mahallelerimizin hem de köylerimizin yol güzergahlarında çalışmalar yürütülüyor.

Ayrıca, ilçe merkezimizde de belediye ekiplerimizce karla mücadele sürdürülüyor. Su depolarımızın olduğu noktalarda yaşanan elektrik kesintilerinin mağduriyetlere sebebiyet vermemesi için jeneratörler hazır bekletiliyor.

Çatılarda biriken ve vatandaşlarımız için tehlike oluşturan kar yığınları ise itfaiye yardımıyla temizlendi.

Mahallelerimizi ziyaret eden Belediye Başkanımız Yunus Akgül, Meclis Üyemiz Feridun Yıldız ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş da yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyaretlerde vatandaşlarımıza ekmek dağıtılarak, Regaip Gecesi dolayısıyla kandil simidi ikram edildi.

Ağır kış şartlarında sokaktaki can dostlarımızı da unutmuyoruz, onlar için de ulaşabildiğimiz her noktada mama desteğinde bulunuyoruz.

19.02.2021