Kastamonu Valimiz Avni Çakır’ı hafta sonu Abana’da ağırladık

Belediye Başkanımız Yunus Akgül’ün daveti üzerine ilçemize gelen Kastamonu Valimiz Sayın Avni Çakır, Abana'da orman içi doğa yürüyüşü yaptı.

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Mehmet Çelik, Kastamonu İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Ergül, sağlık personeli ve UMKE ekibiyle birlikte ilçemize gelen Valimiz Avni Çakır, Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve Başkan Yardımcımız Yılmaz Sözgen tarafından karşılandı.

Başkanımızın yanı sıra Kaymakamımız Tuğçe Yılmaz, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu, Polis Merkezi Amir Vekili Baki Aktaş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cengiz Kaya da Valimize ve beraberindeki heyete eşlik etti.

Arpalıkbaşı/Kapan yol güzergahından başlayıp başlayıp doğa ile iç içe yaklaşık 7 kilometrelik bir parkurda gerçekleşen yürüyüş, Abana Ziraatlar’de son buldu. Akçam köyünde kısa bir dinlenmenin ardından da belediyemiz sosyal tesislerine geçildi.

Muhteşem bir parkurda yürüdüklerini belirten Valimiz Avni Çakır, Abana’nın yalnızca deniziyle değil doğasıyla ve doğal güzellikleriyle de eşsiz bir ilçe olduğunu bir kez daha yaşayarak gördüklerini vurguladı.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül de Sayın Valimize ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Doğa yürüyüşü etkinliği, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

12.07.2021