Kompakt yol süpürme aracı Abana’mıza hayırlı uğurlu olsun

Belediyemizin araç parkına eklediğimiz kompakt yol süpürme aracı ilçemize getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyemize yaklaşık 500 bin liralık nakdi yardımın sağlanmasıyla araç parkımıza dahil ettiğimiz basınçlı yıkama, arka gezer hortum, kar bıçağı, kar süpürme fırçası, tuz serici, yol süpürme fırçası gibi çeşitli ataşmanlarıyla her türlü ihtiyaca cevap verebilecek kapasitedeki aracın anahtarı, Başkanımız tarafından teslim alındı.

İlgili firma yetkilileri, aracı kullanacak olan personelimize teorik ve uygulamalı eğitim verdikten sonra kullanım belgelerini takdim etti ve araç hizmete sunuldu.

Daha temiz bir Abana için aktif bir şekilde kullanılacak olan aracın Abana’ya hayırlı, uğurlu olmasını temenni eden Başkanımız, araç ve makine parkımızı güçlendirmek için girişimlerde bulunmaya devam edeceklerini vurguladı.

27.02.2021