Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi

İlçemizde 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla tören düzenlendi

Atatürk anıtında düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulmasını ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla anıta merkez, mahalle ve köy muhtarları adına çelenk sunuldu.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül de törende muhtarlarımızı yalnız bırakmadı. Buradaki programının sona ermesinin ardından muhtarlarımız başkanımızı makamında ziyaret etti.

Kutlamalar çerçevesinde Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan ile Başkanımız Yunus Akgül, muhtarlarımızın onuruna verilen yemek programına katıldı.

İl Genel Meclisi Üyeleri’nin de katıldığı yemekte muhtarlarımızla sohbet edilerek, günleri kutlandı.

Programda, Başkanımız tarafından muhtarlarımıza hediye takdim edilirken muhtarlarımız da desteklerinden dolayı Başkanımıza ve Kaymakamımıza günün anısına plaket takdiminde bulundu.

20.10.2020