Öğrencilerimizden “Kadınlar Günü” Özel Sergisi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Abana İnönü Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin öğretmenleri Arzu Şensoy rehberliğinde hazırladığı “ KADIN” konulu resim sergisi Kastamonu Barutçuoğlu AVM’de açıldı.

Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği serginin açılış kurdelesi Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz, Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan, Belediye Başkanımız Yunus Akgül, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Gençlik Spor Müdürü Reşat Asrak, Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Orhan Sancaktaroğlu tarafından kesildi.

Gün boyu açık olan sergi ziyaretçilerinden tam not aldı.

Kastamonu Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ. Hakkı Yeğin, İnönü Anadolu Lisesi Müdürü Recep Atak, Atatürk Ortaokulu Müdürü Erkan Katkıcı ve birçok kurum müdürünün de katıldığı sergide toplam 60 eser yer aldı.

Sergiye büyük emek veren öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

10.03.2020