Sel afetinde hayatını kaybeden Gizem Özgün’ü son yolculuğuna uğurladık

Bölgemizde etkili olan sel felaketine Bozkurt’ta çalıştığı iş yerinde yakalanan ve üzücü haberiyle hepimizi derinden yaralayan Gizem Özgün’ün cenazesi toprağa verildi.

İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank da Sahil Yeni Camisindeki cenazeye katılarak Özgün ailesinin acısını paylaştı, başsağlığı dileklerini iletti.

Belediye Başkanımız Yunus Akgül de Kastamonu Valimiz Avni Çakır, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Belediye Meclis Üyemiz Feridun Yıldız ve AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş ile birlikte cenazeye katıldı.

Vefatıyla bizleri derinden yaralayan Gizem Özgün’ün cenazesi Harmason mezarlığında toprağa verildi.

Belediye Başkanlığı olarak sel felaketinin hayattan kopardığı genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine, ilçemize başsağlığı diliyoruz.

20.08.2021