Spor tesislerimiz çocuk sesleriyle şenlendi Abana'da futbol şöleni yaşandı

Belediyemiz tarafından merhum Belediye Başkanımız Rıdvan Oyar'ın anısına düzenlenen "Minikler Futbol Turnuvası"yla spor tesislerimizde futbol şenliği yaşandı.

Geçtiğimiz hafta sonu, 10-11 Temmuz'da Abana Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen turnuvada İstanbul Başakşehir FK., Kastamonuspor 1966, Sinop Tersanespor, Kuzeykent Spor ve Abana Gençlerbirliği olmak üzere 5 takım mücadele etti.

Geleceğin futbolcuları, dostluk ve kardeşlik içerisinde tatlı bir rekabetle yeşil sahada kıyasıya mücadele sergiledi.

Geleneksel hale getirilmesi hedeflenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlarımızın ve sporcularımızın ödülleri Belediye Başkanımız Yunus Akgül, Başkan Yardımcımız Yılmaz Sözgen, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cengiz Kaya tarafından takdim edildi.

Sporcuları ve teknik kadroları tebrik eden Başkanımız, genç yeteneklere spor yaşantılarında başarı dileklerini iletti.

Misafir takımlarımızın teknik ekibi de Abana'da mükemmel bir saha ve tesisleşmenin olduğunu belirterek, bu tür etkinlikler için alt yapı oluşturan Belediye Başkanımız Yunus Akgül'e teşekkür etti.

12.07.2021