Turizm sezonu öncesi temizlik seferberliği

Belediyemizin katkı ve destekleri, Abana Turizm Derneği ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonuyla gerçekleştirilen temizlik kampanyası büyük bir katılımla tamamlandı.

📍Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde ve turizm sezonu öncesinde Belediyemizin yanı sıra Kaymakamlık, İlçe Özel İdare, KYK Yurt Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile Atatürk İlk ve Ortaokulu, İnönü Anadolu Lisesi idarecileri ve öğretmenleri ile öğrencilerimizden oluşan 300 kişilik bir ekip sahilde ve yürüyüş yolunda çöp topladı.

📍Kaymakamımız Salih Ağar, Belediye Başkan Vekilimiz Hayriye Gül, İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Ömer Sadık Uğur, Emniyet Amirimiz Ahmet Talha Özder de kampanyaya destek verdi.

📍Programın ardından belediyemiz tarafından öğrencilerimize ve katılımcılarımıza ikramda bulunuldu.

16.06.2022