Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızı Abana’da ağırladık

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu, Abana ziyaretinde ilçemiz için büyük önem taşıyan sahil tahkimatı projesinin 2021 yılı içerisinde tamamen bitirileceğinin müjdesini verdi.

Büyük bir coşku ve heyecanla Kaymakamımız Tarık Buğra Seyhan, Belediye Başkanımız Yunus Akgül, İlçe Jandarma Komutanımız Erdal Aksu, Emniyet Amirimiz Ahmet Özder, Meclis Üyelerimiz, birim müdürlerimiz, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş ve yönetim kurulu üyeleri ile İl Genel Meclisi Üyemiz Celal Şen tarafından karşılanan sayın Bakanımız, Valimiz Avni Çakır, AK Parti Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu ve AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ile başkanımızın makamına geçti.

Burada belediyemizin proje ve yatırımları hakkında bakanımıza bilgi veren başkanımız, Abana’nın geleceği için önem taşıyan sahil tahkimatı ile ilgili süreci anlatan bir sunum yaptı.

Sunum üzerine Bakanımız Adil Karaismailoğlu, projenin 2021 yılı içerisinde tamamlanması için gereken desteğin verileceğini, konunun da yakın takipçisi olacağını ifade etti.

Ziyaretleri dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini bakanımızla paylaşan Başkanımız kendilerini Abana’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını aktardı.

Bakanımız da başkanımıza çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledikten sonra ilçemizden ayrıldı.

13.11.2020