Valimiz Avni Çakır’ı Abana’da ağırladık

Kastamonu Valimiz Avni Çakır, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Kaymakamlık binası önünde Kaymakamımız Tuğçe Yılmaz, Belediye Başkanımız Yunus Akgül, İlçe Emniyet Amirimiz Ahmet Talha Özder, Jandarma Komutanımız Erdal Aksu, kurum müdürlerimiz, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş ve İl Genel Meclisi Üyesi Celal Şen tarafından karşılanan Valimiz, daha sonra makama geçti.

Buradaki görüşmelerinin ardından ilçe gezisine çıkan Valimiz Avni Çakır’a, Başkanımız Yunus Akgül tarafından devam eden ve planlanan çalışmalar yerinde gösterilerek, bilgi aktarıldı.

Hastana alanı, kültür merkezi, turistik tesis yatırımı ve okul alanlarına ilişkin yatırım projelerinin uygulanacağı alanı gezen Valimiz, Abana’yı bu yatırımlarla kısa sürede buluşturmak için her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Özellikle yatırım programındaki hastane binasının temelini bir an önce atmak için sürecin takipçisi olacağını vurgulayan Valimiz, “Yeni hastane binasının yapılacağı alan çok müsait. Vatandaşlarımızın kolaylıkla hizmet alabileceği bir noktada. Hastanenin temelini bir an önce atarak, Abana’yı bu yatırımla buluşturmak için sürecin takipçisi olacağız.” ifadelerini kullandı.

Sayın valimize ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

04.03.2021