Voleybol turnuvasının şampiyonu Eroğlu Elektrik

Abana Gençlik Derneği tarafından organize edilen 'voleybol turnuvası' Eroğlu Elektrik ile Milli Eğitim arasında oynanan muhteşem bir final maçıyla sona erdi.

5 Temmuz'da Zekeriya Aktekeli Spor Kompleksi'nde başlayan turnuvanın final maçı, dün akşam (18 Temmuz) kapalı spor salonunda oynandı.

Final maçını Belediye Başkanımız Yunus Akgül ve Belediye Meclis Üyemiz Feridun Yıldız ile AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, AK Parti Abana İlçe Başkanı Murat Baş, İl Genel Meclisi Üyesi Celal Şen de izledi.

Finalde, Eroğlu elektrik ile Milli Eğitim arasında kıran kırana geçen mücadele, 3-2 Eroğlu elektriğin üstünlüğüyle tamamlandı.

Turnuvada birinci takımın kupası ve madalyaları Kaymakamımız Tuğçe Yılmaz, ikinci takımın kupasını ve madalyaları Belediye Başkanımız Yunus Akgül, üçüncü takımın ödülleri ise Belediye Meclis Üyemiz Feridun Yıldız tarafından takdim ederek, sporcular kutlandı turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Abana Gençlik Derneği Başkanı Ebubekir Meşe ile Şükrü Mert Eroğlu'na da teşekkür edildi.

19.07.2021